Zoeken in de website

Selecteer uw taal

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

VAKANTIEPARK RCN DE POTTEN Sneekermeer

Sneekermeer

RCN vakantiepark de Potten

Bij het woord 'Vakantiepark' denk je mogelijk al snel aan drukte, tussen de bungalows en stacaravans. Niets is minder waar! Hier lig je aan je eigen steiger, met vrij uitzicht, ondergaande zon aan het meer. Volop genieten en gebruik maken van de faciliteiten op loopafstand.

Sneekermeer


WATERSPORT PARADIJS

Vakantiepark RCN de Potten is een natuurlijk watersport paradijs, fraai gelegen naast het Sneekermeer. Deze waterrijke plek is de één van de meest ruimtelijke locaties van VaarHuis Vakanties. Voor jong en oud een plek om tot rust te komen, te ontspannen, te bewegen, plezier te maken, kortom genieten. Hier ben je er heerlijk even tussenuit!

✓ Het VaarAppartement ligt gemeerd aan een vrijliggende steiger met werkelijk een magisch uitzicht over 'De Grote Potten'.

FRIESE TOP LOCATIE
Naast gezelligheid van allerlei bootjes die voorbij komen, raak je gewoonweg niet uitgekeken, elk moment van de dag geniet je op deze TOP locatie. Wat een gastvrijheid bij Vakantiepark RCN de Potten. 

TIP gelegen aan de overkant van RCN de Potten;

✓ Strand Sneek, waterskibaan en Aquapark
    outdoor speelparadijs op het water

Beachclub Sneek, restaurant aan het Sneekermeer

Hartje Friesland aan het water, wie wil dat nou niet...

Vakantie vier je samen!

Een uitgesproken waterpark wat van alle kanten is omsloten door water en natuur. Een actief en vooral gastvrij RCN team, een diversiteit aan faciliteiten voor jong en oud en het fraai gelegen restaurant geven jouw verblijf op het VaarHuis nèt dat beetje extra! 

Nieuwsgierig?

Bekijk alles over RCN DE POTTEN

Als gast van VaarHuis Vakanties geniet je van alles wat het watersportpark te bieden heeft. Ontdek de Friese wateren door een sloep, zeilboot, waterfiets, kano op SUP te huren. Bij het havenkantoor (naast de steiger) of bij de receptie kun je informeren naar de mogelijkheden.

✓ Je kunt bij RCN van alles doen of huren;

- midgetgolf, tennisbaan
- skelters, (electrische) fietsen, 
- kano's, kajakken, waterfietsen
- (electrische) sloepen, polyvalken

SPORT EN SPEL
Ook aan land vermaken de kinderen zicht prima! Zo is er naast een enthousiast recreatieteam, een speelschip, multicourt voor balspelen en een imposante airtrampoline. Het speelterrein heeft een reuze schaak- en damspel en een tafeltennistafel. Tevens is er een beachvolleybal- en voetbalveld. Net naast het park vind je de avontuurlijke Waterskibaan, hier kun je waterskiën en wakeboarde. Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Fun voor iedereen, je kan daar terecht voor een spetterende sensatie.

SUPERMARKT
In het hoogseizoen is er enkele weken een tijdelijke Poiesz vakantiesuper naast de receptie. Voor de vergeten boodschap is er een hoekje op de receptie ingericht. Voor de grotere boodschappen zijn er in de nabije omgeving in Sneek supermarkten. 

RESTAURANT AAN HET WATER 
Even geen afwas aan boord, geen boodschappen ofwel er gewoon even tussen uit... Vanuit het restaurant (vlakbij de steiger van het VaarHuis) en vanaf het terras heb je een fantastisch wijds uitzicht op 'De Grote Potten'. Je kunt er naast het ontbijt, ook heerlijk lunchen of dineren. Uiteraart kun je ook genieten van een kop koffie/thee met gebak of een fijn glas wijn of bier met bittergarnituur. Naast het restaurant zit ook een snackbar voor de snelle hap tijdens je verblijf aan boord. 

FEESTJE?
Ben je op zoek naar een originele overnachting en lijkt VaarHuis Vakanties je iets bijzonders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welkom aan boord! Naast slapen op het VaarHuis kun je ook fraaie accomodaties huren bij RCN De Potten en met uw gasten een grandioos feestmoment beleven aan het water. Het restaurant en park is dé geschikte locatie voor een familiedag, weekend barbecue, verjaardag of een bruiloft!

Dubbele glimlach

#dubbeleglimlach FOTOWEDSTRIJD
RCN heeft als motto 'Goed voor elkaar'. Daarom besteden zij de winstuitkering aan mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is. Oftwel; jij een glimlach, zij een glimlach.

Deel jouw leukste VaarHuis foto met #dubbeleglimlach op social media! De meest originele of mooiste foto van een VaarHuis natuurlijk zichtbaar aanwerzig bij RCN vakantiepark De Potten maakt kans op een GRATIS mini-vakantie. Meer info en spelregels vind je op RCN fotowedstrijd.

RCN VAKANTIEPARK DE POTTEN

-  Op loopafstand van het starteiland
-  Vlakbij Sneek (auto ± 10 minuten)
-  Diverse faciliteiten
-  Wasserette
-  Ruime parkeergelegenheid (gratis)
-  Opladen electrische auto's
-  Goede WiFi 
-  Website De Potten 
-  Website Waterskibaan Sneek
-  Website Aquapark - Strand Sneek 
-  Regio Waterlandvanfriesland.nl

Vakantie vier je samen!

locatie VaarHuis | plattegrond RCN
locatie VaarHuis | plattegrond RCN


  Klik voor een vergroting op de plattegrond.

- bij de steiger zie je de fraaie locatie van het VaarHuis

Exclusief voor anker!

Als u een bijbootje heeft, of huurt bij RCN, is het (op aanvraag) ook mogelijk 'voor anker' te gaan op het meer, u geniet in alle vrijheid midden op de 'De Grote Potten'.

Optimaal genieten in dit watersportparadijs!

 

Foto slideshow

Blader door de foto's, klik of swipe en geniet!

Filmpje

Varen met je eigen huis

Bijzonder populair bij onze gasten, een rondvaart over de Friese wateren! De Crew vaart samen met jullie langs de mooiste plekjes en meert daarna het schip weer netjes af. (in dit filmpje op verzoek van de gasten midden in de natuur).

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een vraag?

Wij zijn bereikbaar via: 

  24/7 Per WhatsApp +31 (0) 611 37 4112
     (alleen berichten service) 
  E-mail of vul hier het contactformulier in

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  crew@vaarhuis.nl

*) Omdat de Crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen;
✓ 19 en 21 uur (wintertijden)

Onze huispartners