Zoeken in de website

Selecteer uw taal

locatie akkrum Thuishaven De Drijfveer

Akkrum

Sfeer, ontspanning en genieten!

Vaste locatie van accommodatie:
✓  VaarHuis de 'Rotterdam'

HUISHAVEN AKKRUM


Drijfveer Tusken de Marren in Akkrum is (net als Beachclub Sneek) een locatie waar VaarHuizen aangemeerd liggen. Gelegen in het gezellig en levendige dorp. Welkom! 

Een uitzonderlijke mooi gelegen "alles in één" locatie aan de Meinesloot, een levendige vaarroute naar het Sneekermeer. Jachthaven, camping en bootverhuur in hartje Friesland met nèt dat beetje extra! 

Door onze gasten gekozen als 'meest gevarieerde en gezelligste VaarHuis locatie'!

Gastvrijheid in het Friese Waterland!

Niet zo vreemd want juist bij Drijfveer Tusken de Marren staat persoonlijk contact, sfeer en gemoedelijkheid voorop. Niets moet, veel mag en voor alle vragen, hulp of tips staan wij altijd voor je klaar.

Jouw vakantie begint bij ons!
Het zonnige terras aan het water heeft uitzicht op bootjes die in en uit de haven varen. Er is dus altijd wat te zien! 's Ochtends zie je de haven rondom je ontwaken, 's avonds geniet je met een drankje van de ondergaande zon. Sûns!!

Het dorp.
Het gezellige centrum van Akkrum is op loopafstand van de haven. Een prachtige wandeling van 10 minuten brengt u naar de hoofdstraat. Vergeet niet te lezen over de bijzondere gebouwen en parken van Coopersburg en Welgelegen! Wandelroute bij de receptie verkrijgbaar.

Uw ligplaats
Drijfveer is u één van de meest fraaie locaties waar onze VaarHuizen standaard aangemeerd liggen. Aan de Meinesloot (open vaarwater) ligt u aan het begin van de haven aangemeerd, vrij uitzicht en kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon.


Nieuwsgierig?

Bekijk alles over Akkrum, lees verder

Akkrum is een dorp in de gemeente Heerenveen en ligt ten noordwesten van het dorp Heerenveen, direct naast het dorp Nes, waardoor er ook gesproken wordt van het tweelingdorp; Akkrum-Nes. Eenvoudig te bereiken via de snelweg A32 en er is een treinstation op loopafstand. Bovendien ben je met de boot in minder dan een half uur op het Sneekermeer. 

Dorpskern is vlakbij! Laat u verrassen door leuke winkels, fraaie parken en goede restaurants, terrasjes, winkeltjes, een supermarkt, keurslager en de warme bakker.

Alle faciliteiten zijn aanwezig bij Drijfveer Tusken de Marren en is zowel over land als over water zeer goed bereikbaar. Wilt u zelf gaan varen of met een fiets de omgeving verkennen? Huur dan een fiets in het dorp of een luxe sloep, zeilboot (valk), kano of kajak. 

Speeltuin voor jong (en oud). In onze speeltuin kun je klimmen, schommelen, van de glijbaan gaan, tafeltennissen, zandkastelen bouwen en nog veel meer. De plek waar onze jongste gasten elkaar kunnen ontmoeten! Er zijn ook dieren op de haven. De kippen lopen los. Wie gaat kijken of ze een ei hebben gelegd? En wie weet komen er dit seizoen ook nog konijnen en loopeenden bij!

Rondom Akkrum zijn schitterende fietstochten uitgezet. Met de knooppunten kaart fietst u al snel richting Grou en Leeuwarden, of richting het Sneekermeer en Joure. Fietsen zijn in het dorp (op loopafstand) te huur bij Nijdam Fietsspeciaalzaak.

GENIETEN OP HET HAVENTERRAS 
Heerlijk rustpunt op de haven! Het haventerras, dé plek op de haven waar je de dag begint met heerlijke koffie. Geniet van een stevige lunch óf sluit de dag af op het gezellige terras met een koel glas rosé, een ambachtelijk biertje en een van de verrassende gerechten van de kaart. Bij De Koken komt iedereen samen!

Zij schrijven: "Ga zitten, hangen of liggen. Kruip weg in de loungebanken met een kop koffie en je lievelingsboek of neem de koffie en gebak juist lekker mee. Ga met een uitsmijter je kater te lijf of slaap uit en begin je dag met een strandgaper. Versla je moeder met Yahtzee onder het genot van poffertjes, wentel je in de zon of schuil voor de regen. Wij vinden (bijna) alles goed! Ons doel is om je te laten genieten en zo een kleine bijdrage aan je vakantie(gevoel) te geven!"

  TIP:   Huur een sloep, zeilboot, kano of kajak bij Drijfveer. (advies, reserveer op tijd)

EXTRA : U kunt ook met z'n allen heerlijk buiten eten aan de grote picknicktafels (in het gras naast de VaarHuisjes), vraag naar de mogelijkheden! Ook voor een gezellige BBQ een prima suggestie.

DRIJFVEER TUSKEN DE MARREN

-  Ruime parkeergelegenheid (gratis)
-  WiFi (gratis)
-  Fietsverhuur Nijdam
-  Haven en bootverhuur Drijfveer.nl
-  Website horeca Dekoken.nl
-  Regio Waterlandvanfriesland.nl

Foto slideshow

Blader lekker door de foto's, klik of swipe en geniet!

Filmpje

Varen met je eigen huis

Bijzonder populair bij onze gasten, hét vaar arrangement. Een rondvaart met je eigen VaarHuis over de plassen door de fraaie natuur rondom Akkrum / Terherne, het hart van de Friese meren. De crew vaart samen met u langs de mooiste plekjes en meert het VaarHuis af (in dit filmpje op verzoek van de gasten) midden in de natuur.

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een vraag?

Wij zijn bereikbaar via: 

  24/7 Per WhatsApp +31 (0) 611 37 4112
     (alleen berichten service) 
  E-mail of vul hier het contactformulier in

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  crew@vaarhuis.nl

*) Omdat de Crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen;
✓ 19 en 21 uur (wintertijden)

Onze huispartners