Zoeken in de website

Selecteer uw taal

locatie Broek Rufus aan het water

Broek (nabij Joure en Sneek)

Rufus aan het water

Oant sjen bij rufus!

VAARARRANGEMENT HAVEN
Als jullie een Luxe Vaararrangement hebben geboekt, dan zou je terecht kunnen bij Rufus! 

Welkom bij Rufus op het water!
Deze Vaararrangement haven van VaarHuis Vakanties is een toplocatie vlakbij het plaatsje Broek en Joure. Opvallend, het ligt op een prachtige plek 'Buitengaats' in de Bloksleatpolder, direct aan het water en centraal gelegen in het Friese meren gebied. Midden in de natuur tussen de Langweerder Wielen en het Sneekermeer, tussen Joure en Sneek. 

Hét adres voor het huren van zeilboten, sloepen, fietsen, heerlijk overnachten, de buitensauna, genieten op het terras aan het water. Ook voor je familie-, of vrienden-teamuitjes een heerlijke plek met uitzonderlijk veel mogelijkheden! Zeer geschikt voor kinderen.

Als je écht optimaal wilt genieten van watersport en de natuur in Friesland, dan kom je naar Rufus aan het Water!

Nieuwsgierig?

Bekijk alles over Rufus, lees verder

Vanaf je eigen schip, wat aan de buitenzijde van de haven met een weids uitzicht over het water ligt afgemeerd, kun je genieten van het prachtige uitzicht waarbij je vaak tientallen bootjes voorbij ziet komen.

Je kan vanuit deze top locatie mooie tochten maken met een huursloep of zeilboot (te huur bij Rufus) langs schitterende natuur en de gezellige watersportdorpjes en een bezoekje brengen aan de Friese steden.

Buitenleven:
Na een dag lekker zelf varen kun je bij Rufus tot rust komen op je eigen schip. Geniet nog even na van de tocht met een lekker drankje en een hapje op een loungebank op het nabij gelegen terras aan het water. De kinderen vermaken zich ondertussen prima in de speeltuin of op de trampoline. Bij ons staat genieten van het buitenleven centraal!

Fietsen en wandelen:
Vanuit Rufus kun je prachtige wandelingen maken, er zijn diverse routes mogelijk (vier tot tien km). Al tien jaar vaart er vanaf het terrein van Rufus een fietspont over de Noorder Oudeweg. Overvaren kost selchts € 1,- p.p.. Rufus is onderdeel van het fietspadenplan en heeft fietsen te huur, ook elektrisch! Fietskaarten zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Voor de kinderen:
Speeltuin met trampoline, schommels, grote hangmat, klimhuis en glijbaan. Waterspeeltuin met evenwichtsbalk, zwaaitouw, zwemtrap, drijfmiddelen. Voetbalveld met twee doeltjes. Speelgoed en spelletjes in het café. En voor de stoere kinderen hebben we een geweldige boomhut!In de boerderij accommodatie is een tv kamer met video-speler. Op de minicamping (met overdekte vuurhut) liggen kano’s waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Oant sjen bij rufus!

EXTRA GROEPSACCOMODATIES:

Heeft u extra slaapgelegenheid nodig bij Rufus als u te gast bent bij ons aan boord? In overleg kunt u zeer fraaie (groeps) accomodaties op de wal erbij huren!

INFORMATIE OVER RUFUS

-  Algemeen, www.rufus.nl 
-  Regio waterlandvanfriesland.nl

Foto slideshow

Een impressie 'Buitengaats'

Blader lekker door de foto's, klik of swipe en geniet!

Filmpje omgeving Rufus

Drone video

Rufus is een prachtige locatie. Je kunt de schitterende omgeving van Rufus bekijken op deze dronevideo waarbij u zelfs het Sneekermeer kunt spotten. De mooie kop-romp boerderij ligt helemaal vrij tussen de landerijen van de Bloksleatpolder, met een terras aan het water van de Noarder Alde Wei.

Filmpje afvaart VaarHuis vanaf Rufus

Proef de sfeer

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een vraag?

Wij zijn bereikbaar via: 

  24/7 Per WhatsApp +31 (0) 611 37 4112
     (alleen berichten service) 
  E-mail of vul hier het contactformulier in

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  crew@vaarhuis.nl

*) Omdat de Crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen;
✓ 19 en 21 uur (wintertijden)

Onze huispartners