Zoeken in de website

Selecteer uw taal

VAARHUIS TE KOOP

VAARHUIS TE KOOP

Occasion beschikbaar

VaarHuisje te koop!

Notitie; er is momenteel nog één occasion beschikbaar. Model comfort is verkocht, model standaard is nog beschikbaar per 1 september 2019.

Occasion VaarHuis standaard model € 179.685 - (incl. 21% btw) € 148.500 excl. btw

Bezoek ons vrijblijvend voor een bezichtiging en proefvaart, ook kunnen we uw wensen voor nieuwbouw persoonlijk bespreken. Zien we u aan boord? Lees verder;

Een parel uit de vloot, fraaie refit, technisch fantastisch

Model COMFORT (VERKOCHT)
€ 189.500 - (incl. 21% btw) € 156.600 excl. btw

Model boot: VaarHuis
Type: 1350 PHS7 COMFORT

Uitstekend voor verhuur of particulier gebruik. Dit schip is, net als haar zusterschepen in Friesland, een fraai collector's item. Momenteel in het bezit van een particulier welk een nieuw model VaarHuis 'generatie 3.0' (Water Cottage) wil laten bouwen.

Deze occasion heeft diverse extra opties zoals een tweede generator, twee hydraulische 'spud' ankerpalen, een ruim zwemplateau met kraantje voor een bijbootje. Het schip is in 2016 geheel gerefit en technisch 'geupdate'. Ook dit VaarHuis is een officieel pleziervaartuig CE onttwerpcategorie D. VaarHuis Consultancy verzorgt voor onze klant de verkoopbegeleiding en heet u van harte welkom aan boord. 

Dit VaarHuis heeft een John Deere dieselmotor en wordt in plaats van de conventionele schroefas aangedreven middels een hydraulische 'hyprop' van het merk Hydrosta. Deze schroef draait circa 160* rond. Te samen met de hydraulische boegschroef kun je - indien gewenst - volledig dwars uit varen. Werkelijk een schitterende vaareigenschap die het VaarHuis beheersbaar / goed manouvreerbaar maakt.

Tweedehands VaarHuis met minder extra opties

model STANDAARD:  (nog beschikbaar)
€ 179.685 - (incl. 21% btw) € 148.500 excl. btw

Model boot: VaarHuis
Type: 1350 PHS STANDAARD

Interesse?
U bent altijd welkom aan boord voor een vrijblivende bezichtinging en een proefvaart.

Contact een VaarHuis Consultant 

Occasion beschikbaar

PHS COMFORT DEKPLAN en BINNEN (begane grond)

PHS COMFORT DEKPLAN en BINNEN (begane grond)

PHS COMFORT beneden (uitgelicht)

PHS COMFORT SLAAPVERDIEPING (boven)

PHS COMFORT SLAAPVERDIEPING (boven)

foto en video impressie

FOTO - SLIDESHOW


WELKOM AAN BOORD

De foto's geven een goed beeld van een tweedehands VaarHuis. Voor een rondleiding aan boord bent u vanzelfsprekend van harte welkom. De Video geeft vooral een varende indruk van de schepen zoals deze worden ingezet voor verzorgde VaarHuis cruises, losse originele overnachtingen en vakanties.


VaarHuis "SH Haarlem"

[ VERKOCHT ]

De SH Haarlem, uniek exemplaar VaarHuis heeft een trotse nieuwe eigenaar!

Dit model Luxe 'VaarHuis' is ondertussen verkocht en (wederom) te huur bij VaarHuis Cruises & Vakanties. Vanwege uitbreiding van onze nieuwbouw modellen, Tiny HouseBoats, boden wij ons vlaggeschip begin 2017 te koop aan. 

Meer informatie, lees verder

VERKOOP INFORMATIE SH HAARLEM [ reeds verkocht ] Dit authentieke VaarHuis trekt veel bekijks op het water. Met de sierlijke vlag wapperend op het voordek is het een varende bezienswaardigheid. Van buiten oogt het als een eenvoudig houten onderkomen. Eenmaal binnen ben je snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Een dergelijk vaarhuis heeft de mobiliteit van een motorjacht en het comfort van een woonhuis. Dit 'HouseYacht', ook wel een Tiny Houseboot genoemd, heeft een knus interieur doet zeer ruimtelijk aan vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren. Het VaarHuis is zeer stabiel, heeft overal stahoogte en dit schip beschikt over uitstekende vaar- en manoeuvreer eigenschappen.

Dit aangeboden ocassion LUXE type (klassieke) VaarHuis is een bijzonder model varende bungalow. Deze varende houseboat is rondom voorzien van een maritieme kabelaring, heeft een zwemplateau met zwemtrap en nog veel meer voorzieningen en extra opties. 2006, bouwjaar scheepsromp en houtskeletbouw huisje. 2011 volledige refit en in 2012 letterlijk in de vaart gebracht als varend 'Hotel | Luxe varende B&B' huis onder de naam ScheepsHuisje. Technisch zo goed als nieuw (2011/2012). Binnen keurig verzorgd.

Geniet (naast Kabola cv verwarming incl. continu warmwater) van de sfeervolle houthaard, een eigen luxe badkamer met ruime douche en toilet, complete keuken met combi-oven, koelkast, vaatwasser en drie televisies. Op de bovenverdieping vindt u een bureau, een wasmachine en droger, een master bedroom met tweepersoonsbed (ook 2 x 1 persoons van te maken) en een extra bed voor 1 of 2 extra gasten. Velux ramen geven een fantastische lichtinval, optimale ventilatie en zijn deels voorzien van horren.

Het VaarHuis is voorzien van een CE-keur en valt hiermee onder de "Wet Pleziervaartuigen". Een volledig gecertificeerd pleziervaartuig wat voldoet aan de Nederlandse wet pleziervaartuigen. Deze wet betreft de CE regelgeving op basis van de Europese richtlijn. Hiermee is het zonder enig twijfel geen ark of ander type 'woonboot' maar het is een écht vaartuig.

Het luxe type VaarHuis heeft als voortstuwing een 130 pk. Vetus-Deutz diesel motor, een hek + boeg schroef, proportioneel, van het merk Side Power, een Raymarine stuurpiloot en dieptemeter, Drinkwatertank 1.000 liter, vuilwatertank, 220 V. -boordnet - Victron Quattro omvormer 24/5000 met Color Control GX monitor, mogelijkheid om via wifi met dongel het elektraverbruik op afstand te volgen, voldoende lichtnet accu's voor energie verbruik aan boord zonder walspanning.
 

Plattegrond beneden

[KLIK OP AFBEELDING | voor vergroting] Hier ziet u het 'dekplan' en de beneden etage. De achterkamer, met schuifdeur en eigen deur naar het dek en televisie, is eventueel naar wens aan te passen in een riant gastenverblijf.

Plattegrond boven | VARIANT A

variant 'Suite' opstelling

De bovenbedieping bestaat uit twee ruimtes. Een vide en een kamer welke gescheiden wordt door een deur. De slaapetage wordt in twee varianten afgebeeld, zo ziet u dat deze etage naar eigen keuze in te richten is tot maximaal 4 personen slaapgelegenheid.

EXTRA: de boven etage heeft naast een extra kledingkast, bureau en een televisie ook een ingebouwde wasdroger en wasmachine.

Plattegrond boven | VARIANT B

variant, twee losse bedden opstelling

De bovenbedieping bestaat uit twee ruimtes. Een vide en een kamer welke gescheiden wordt door een deur. De slaapetage wordt in twee varianten afgebeeld, zo ziet u dat deze etage naar eigen keuze in te richten is.

EXTRA: de boven etage heeft naast een extra kledingkast, bureau en een televisie ook een ingebouwde wasdroger en wasmachine.

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  reserveringen@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.

Onze huispartners