Zoeken in de website

Selecteer uw taal

Primeur Tiny HouseBoot

Tiny Houses op het water

Eerste varende Tiny House Boot

Trend letterlijk in de vaart, dutch build!

Prijs vanaf: € 55.000 - exclusief 21% btw (€ 66.550 - inclusief btw) 

De eerste varende 'Tiny Houseboat' is in Nederland ontwikkeld en gebouwd door Dick Luitjes, DL Boats, gespecialiseerd in Aluminium botenbouw. De Tiny visie van DL Boats staat voor onderhoudsarm, zelfvoorzienend & waardevaste bouw. 

De koopprijs is afhankelijk van uw wens, uw gebruiksprofiel van het vaartuig. Bijvoorbeeld, de lengte en breedte van de boot. De indeling is bijzonder flexibel. Een Tiny House Boot is bij DL Boats volledig naar wens te bestellen.

U wilt niet varen en de Tiny alleen floating, drijvend aanschaffen, is het voor eigen gebruik of wilt u het verhuren als B&B accomodatie? Er is veel mogelijk. Wij bespreken uw wensen, stellen de Tiny nauwkeurig met u samen en de aanschafprijs zal u verrassen.

ZIe Video van NH Nieuws:

Nu ook op Loosdrecht

Het was begin 2018 dé primeur op de botententoonstelling Boot Holland en in 2019 de eerste varende Tiny House Boot op de Loosdrechtsplassen. Dit demo model is Tiny, maar biedt genoeg ruimte voor uw fantasie. Hoe zou ik mijn varende Tiny House indelen, inrichten en wellicht belangrijker, hoe vaart de Tiny? 

Deze nieuwste (Tiny) House boten worden voorzien van een volledige certificatie en worden bij DL Boats voorzien van CE-keur categorie D en voldoen aan de Europese richtlijn voor pleziervaartuigen.

[ informatie ]

 Interesse? mail of bel ons gerust.

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  reserveringen@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.

Onze huispartners