Zoeken in de website

Selecteer uw taal

De TiNY House Boot

Mobiele toekomst voor kleinschalig, betaalbaar wonen, werken & recreΓ«ren...

Tiny Houses op het water!

TiNY HOUSEBOATING | op Boot Holland (9-14 februari 2018) presenteert VaarHuis Consultancy in samenwerking met haar partners een volledig vernieuwd aanbod in 'HouseBoats'.

De nieuwste trend in Nederland, Tiny Houses, wordt dan letterlijk gelanceerd op het water! Er is al veel overschreven, Tiny Houses zijn hot. Het team van VaarHuis Consultants en haar partners vonden het dan ook de hoogste tijd voor dé TiNY HOUSE BOOT. Drijvend, professioneel varend en daarom net zo mobiel als een Tiny House op het land, of met wielen op de weg.

Het grootste punt van 'kritiek' over Tiny Houses op het land is het vinden van een locatie. Biedt de watervariant mogelijkheden voor de een toekomst?

Een TiNY HOUSE BOOT is betaalbaar en bijvoorbeeld ideaal als hotelkamer (b&b) boot, mobiel uitstekend inzetbaar als (mantel)zorgboot en studentenkamer. Maar zeker voor verhuurders/investeerders interessant als kleine bungalowboot, of gewoon, als gezellig motorbootje.

Water is populair bij jong en oud, dit combineren wij met verrassend 'minder huis' en een grote beleving op het water. Deze 'Dutch Build' vaartuigen worden 100% onder CE keur geproduceerd door erkende scheepswerven in Nederland en voldoen hiermee aan de eisen van een pleziervaartuig.

Lees verder;

________________________________________________________

TiNY HOUSEBOATS © is een handelsnaam van LifeStyle Yachting B.V.

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  info@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.