Zoeken in de website

Selecteer uw taal

LifeStyle HouseBoat verkocht, nu in de vaart als ENJOY!

Populairste B&B Perruque nu ook op het water! - (9.4 zoover)

Hoe het begon… |  Janny speelde al langer met het idee voor een eigen B&B. Toen in april 2004 de politie een nieuwe locatie in Koudum betrok, greep ze haar kans. Janny kocht het oude pand. Ze stoeide met de tekeningen en liet het voormalig politiebureau verbouwen tot een gastenverblijf met 9 kamers, nu B&B/pension Perruque.

Méér dan een overnachting...

Perruque is inmiddels een begrip. Nico en Janny staan voor optimale service en kwaliteit. De appartementen, de kamers en het ontbijt zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een flinke knipoog verwijzen ze naar het historische karakter van het pand. Maar bovenal streven ze naar een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Graag geven zij hun gasten een warm thuisgevoel.

,Wakker op het water, dat is origineel en méér dan een overnachting'

Perruque is sinds eind maart 2017 de trotse eigenaar van de LifeStyle HouseBoat 'Enjoy'! Aan boord ontvangen zij hun gasten als 'Luxe varende Hotel | B&B Suite'. Origineel overnachten op het water! Een 100% electrisch varende accommodatie met zonnepanelen en een heerlijk dakterras. Verhuur aangemeerd op een fantastische locatie! Willen de gasten varen dan komt de crew van LifeStyle Yachitng aan boord en verzorgd een losse rondvaart of 'Cruise' met hun unieke VaarService. Voor de kleintje (ook gelieft bij de grote kleine volwassen) is er een tégekke glijbaan. Ofwel, wij wensen de 'Enjoy' een behouden vaart en wensen Janny en Nico bijzonder veel plezier met hun bijzondere schip.

Bekijk de website van de ENJOY

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  info@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.