Zoeken in de website

Selecteer uw taal

LIFESTYLE 2017 HET CONCEPT

MEER HOUSEBOATING→

Hotel | Bed & Breakfast " De Friese Meren " Geniet van onze gastvrijheid!

Welkom in Terherne→

VAARHUIS | het concept

Deskundig, gepassioneerd & oprecht LifeStyle...

Ons concept is gestart met zelf beleven!

Het ScheepsHuisje
Het ScheepsHuisje is 'een model VaarHuis'. Dit schip en later de eerste 'BootStudio' (Hiswa Rai 2013) werden beide door Robert-Jan Wik en zijn team in de vaart gebracht. Op de Hiswa te water in Amsterdam (2014) introduceerde hij i.s.m. zijn crew en haar partners een andere variant, de 'Cruising Home', aan het grote publiek. Deze kennis deelt hij nu als adviseur met zijn klanten. LifeStyle Yachting is sinds 2017 exclusief dealer voor Nederland voor de Cruising Home groep.

Lees ook: 'Een terugblik uit eigen ervaring'

Gespecialiseerd in varende recreatiewoningen
Omdat hij een gepassioneerde communicator is bleek Robert-Jan in staat om op een buitengewone wijze gasten vanuit de hele wereld te ontvangen in het waterrijke Friesland, de mooie noordelijke provincie van Nederland. Tijdens deze exlusieve 'LifeStyle' beleving ontdekken zijn gasten op een persoonlijke wijze deze unieke vorm van 'Dutch HouseBoating' óp en rond de Friese meren. Met name de varende accomodaties zijn de specialiteit van VaarHuis Consultancy & haar partners.

The best of all worlds
Robert-Jan heeft het concept Dutch HouseBoating in Nederland met partners naar het hoogste niveau gebracht zowel varend (specialisme) als drijvend. Innovatief, flexibel, top kwaliteit, creativiteit en ongekende service.

Dit is slechts een selectie van kenmerken waardoor VaarHuis Consultancy met regemaat wordt benaderd door klanten die dit innovatieve Dutch HouseBoating
concept verder willen leren kennen.

Wegdromen in een boomhut, pipowagen of havenkraan?

Jazeker, in dit rijtje originele overnachtlocaties hoort het ScheepsHuisje thuis!

Zelf beleven!
Het team van VaarHuis Consultancy staat in voor 'first class' hospitality met de eerste varende Luxe Hotel - Bed & Breakfast ScheepsHuisjes in Nederland.

Een 'cruise concept' waarbij de gast niet zelf vaart , het verblijf is altijd 'ontzorgd' en inclusief unieke VaarService. Na het afmeren gaat de schipper, tevens uw gastheer, van boord en komt terug wanneer u verplaatst wordt met deze uniek varende vakantie verblijven.

Onze schepen zijn bewust geen 'Yacht-charter' boten. Wij hebben gekozen voor een nieuwe invulling. Met name 'shortstay' van de beleving op het water of een heerlijk lange 'ontzorgde' vakantie op het ScheepsHuisje.

HuisHaven
Recent is het 'LifeStyle' moederbedrijf gestart met een nieuwe eigentijdse hotspot "Marina & Beachclub De Friese Meren". Gevestigd in hartje Friesland, aan de noordzijde van 'Kameleondorp' Terherne nabij het Sneekermeer. De eerste 'HuisHaven' waar gasten HouseBoating zelf beleven. Niet alleen uniek maar vooral het gehele jaar dé perfecte hangout voor wie even aan de drukte wil ontsnappen en houdt van het échte vakantie gevoel. Onthaasten, gastvrijheid & service, uw LifeStyle aan het water, 365 dagen per jaar!

Wij ontvangen u graag in onze 'HuisHaven'. Marina "De Friese Meren" is een verrassend mediterraanse. VaarHuis Consultancy is dan ook bij uitstek hét adres voor een gesprek over het verwezenlijken van uw droom... een eigen 'varende recreatiewoning'.

Bekijk hier de "Friese Meren" Facebook pagina.

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  info@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.

Onze huispartners

FRIESLAND

HuisHavens

,Oant Sjen!'


in JOURE | AKKRUM

Onze huishavens zijn gevestigd in het watersporthart van de Friese meren. VaarHuis vaart ook op het gezellige Langweer, het natuurlijke Broek en avontuurlijke Terherne.

Wolkom yn Fryslân!
______________________________________________