Zoeken in de website

Selecteer uw taal

Ons team stelt zich aan u voor

, De beste Psychiater is een dagje op het water '

Wilt u meer weten over de ervaring en ambities van onze consultants? 

Onder de naam VaarHuis Consultancy is Robert-Jan Wik, samen met (inter)nationale partners, de initiatiefnemer en mede-ontwikkelaar van diverse HouseYachts en concepten. Internationaal beter bekend als HouseBoating.
 

Maak kennis met Robert-Jan Wik
Maak kennis met Robert-Jan Wik


Robert-Jan Wik, 49 jaar, wonend en werkend vanuit Joure is een enthousiast ondernemer. Varen is zijn 'LifeStyle'.

Van jongs af met het gezin op het water, vlotje varen bij de jachtclub en meer dan 30 jaar een actieve rol gehad binnen het verenigingsleven waaronder de 'Waterpadvinders", ofwel de zeeverkenners. Als schipper heeft hij ruim 19 jaar met zijn crew het voormalig beurtvaarschip (anno 1925)  Koophandel in de vaart gehouden als varend clubhuis van de waterscouts.

Onder de naam VaarHuis Consultancy is hij, samen met (inter)nationale partners, initiatiefnemer en mede-ontwikkelaar van diverse 'HouseYachts'. Een concept wat wereldwijd bekend is als HouseBoating.

Tiny House Boten
Deze nieuwste trend van pleziervaart in Nederland is een uitzonderlijk comfortabele kruising tussen een professioneel jacht en een verrassend ruim, luxe varend (vakantie) verblijf. Robert-Jan introduceerde na VaarHuis wereldwijd de nieuwe term HouseYachting, in 2018 de naam Tiny Houseboten en recent het nieuwe concept varende Hotelkamer Boten. Inmiddels heeft Nederland koers gezet en is de term Tiny Houseboat nu al een begrip!

VaarHuis, merk en concept
Robert-Jan is een verbinder. Hij is een deskundige in de Nederlandse HouseBoating markt en een creatief expert op innovatief niveau. Met jarenlange ervaring en een gezonde dossis passie is hij een ambassadeur voor deze markt. Met deze kennis heeft hij - mede door het verzorgen van originele overnachtingen in Friesland, het merk Vaarhuis op de (inter)nationale kaart gezet.

Robert-Jan werkt nauw samen met de crew van VaarHuis Cruises en Vakanties. Een gezamelijke passie, de missie van om het 'LifeStyle' moederbedrijf verder vorm geven en Nederland een beleving rijker.

Begin 2019 introduceerde hij zijn passie ook in het caribisch gebied van het Koninkrijk der Nederlanden, op Curaçao!

ws. Koophandel 
foto | voormalig beurtvaartschip
,Naast voorzitter was Robert-Jan meer dan
19 jaar schipper en vrijwilliger aan boord'

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  reserveringen@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.

Onze huispartners

FRIESLAND

HuisHavens

,Oant Sjen!'


7 TOP LOCATIES

Onze vaste huishavens zijn gevestigd in het watersporthart van de Friese meren. Wij ontvangen u aan boord in Joure, Akkrum en bij vakantiepark RCN de Potten aan het Sneekermeer. Bekijk locaties voor onze cruisehavens.

Wolkom yn Fryslân!
______________________________________________