Zoeken in de website

Selecteer uw taal

INTRODUCTIE

Ontwikkeling, marketing en advisering

Een koers uitzetten doen wij samen met u

Welkom aan boord bij VaarHuis Consultancy. Uit eigen ervaring staan wij u deskundig te woord. Ontwikkeling, marketing en advisering onder één dak. 365 dagen per jaar varen wij ook zelf met gasten aan boord van de VaarHuizen (2e generatie). Deze praktijkervaring delen wij graag met u. Resultaat, een deskundig advies van VaarHuis Consultancy. Wij zijn flexibel, luisteren naar uw wensen en passen de actuele innovatie toe op uw eigen ideeën/wensen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten. Wij staan u graag en vrijblijvend te woord.

EEN HELDERE VISIE

VaarHuis Consultancy biedt een heldere visie en deelt met u de nieuwste trends op het water. In 2018 was dat de introductie van dé TiNY HOUSE BOOT en in 2019 wordt dit de lancering van een nieuw concept varende Hotelkamer Boten!

Dutch HouseBoating samengevat; Superieure kwaliteit, service & vakkennis, maximaal comfort, seizoensonafhankelijk, duurzaam, onderhoudsvrij en voorzien van de beste Nederlandse vaartechniek! Een 'Dutch build HouseBoat' is 100% CE gecertificeerd en officieel een pleziervaartuig. 


Welkom aan boord! Van orienterende proefvaart met verschillende modellen 'woonbootjachten', drijvende / varende hotelkamerboten, varende recreatiewoning, bungalowboten, (mantel)zorgboten tot aan mogelijke aankoop (nieuw & occasions) en begeleiding bij aflevering, met of zonder ligplaats... Voor een optimaal advies bent u van harte welkom op ons 'vlaggenschip' het VaarHuis (voorheen Flark), het bekende varende vakantiehuis.
 
TIP: ' Met je huis door de sluis', voor de liefhebber, een weergave van de geschiedenis van Nederlands eerste VaarHuis. Van Flark tot de 'klassieke' ScheepsHuisjes.

ScheepsHuisje, Terherne 2009
Robert-Jan Wik | VaarHuis Consultant
foto |  VLOT magazine

 

, DE FLARK ' 
impressie | 2003, eerste ontwerp
 © bni architekt Kees Westerbeek

Contact opnemen

Meer informatie?

Heeft u een algemene vraag? WIlt u de beschikbaarheid weten of reserveren? 

Wij bereikbaar via: 
de LIVE chat- en berichtenservice, per WhatsApp, e-mail of vul het contactformulier in.

Telefoon: +31 (0) 85 483 2140 *)
E-mail:  info@vaarhuis.nl

*) Omdat de crew veelal buiten kantoor is, zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar:

Dagelijks tussen 9  en 11 uur en tussen 18 en​ 19 uur.

Onze huispartners

FRIESLAND

HuisHavens

,Oant Sjen!'


in JOURE | AKKRUM

Onze huishavens zijn gevestigd in het watersporthart van de Friese meren. VaarHuis vaart ook op het gezellige Langweer, het natuurlijke Broek en avontuurlijke Terherne.

Wolkom yn Fryslân!
______________________________________________