Zoeken in de website

Selecteer uw taal

DE FRIESE MEREN 7 Daagse Cruise

7 daagse vaarbeleving

Koers 2023

7 daagse vaarbeleving

Exclusief in Friesland

Een 7 daags luxe arrangement; 
✓  incheck dagelijks mogelijk
✓  6 nachten aan boord
✓  2 locatiewissels met vaarroute
✓  elke dag een vers ontbijt
✓  welkomstpakket

Na het inchecken (of ander moment wat u beter uitkomt) vaart u met onze crew en ‘uw’ VaarHuis naar één van onze fraaie locaties. 

Bij ons word je gevaren

Het VaarHuis concept:
Bij ons huur of vaar je zelf geen boot, bij ons word je gevaren!
Je reserveert een arrangement naar keuze. Daar zit een VaarHuis of VaarAppartement bij inbegrepen.

#WijVarenU ! De Crew meert af en gaat van boord zodat u in alle privacy van uw verblijf aan boord kunt genieten. Een andere dag (op afspraak) komt de crew terug en vaart u terug naar de volgende locatie of terug naar de uitcheck locatie.

gasten informatie | lees verder


✓  incheck tussen 15 en 15.30 uur
✓  vertrek, uitcheck vóór 12 uur

uw cruise is altijd inclusief;
✓  bij aankomst opgemaakte bedden
✓  hotellinnengoed

✓  Welkomst (basis) pakket met;

-  handdoeken en zeepjes;
-  Spa Collection Shampoo 30ml
-  aantal cupjes Nespresso koffie
-  thee, suiker/creamer
-  hand- en theedoekje
-  vaatwasblokje, toiletpapier
-  vuilniszakjes

Een hotelwaardige beleving aan boord.

Onze schepen hebben een riante slaapgelegenheid, een complete keuken, luxe badkamer, een ruim dek met terras, loungestoelen en.... altijd voor u zelf beschikbaar, 100% privacy, louter eigen voorzieningen. U deelt het schip nooit met derden!

COMFORT! U kunt op alle locaties uitstekend uit eten, maar, u mag ook de complete keuken met inventaris gebruiken. Bijvoorbeeld een oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en Nespresso koffiemachine met waterkoker zijn aanwezig.

Er écht even tussenuit

✓  onze schepen zijn geen huurboten;
✓  het is een exclusief cruise concept
✓  u vaart nooit zelf, wij varen u!

waarom varen wij u | lees verder...


VaarService Pur Sang

Daarom varen wij u 

Al bijna 10 jaar lang laten wij onze gasten kennismaken met de Friese Meren. We hebben ervaren hoe comfortabel het is om niet zelf een boot te hoeven huren, en dan zelfstandig te moeten varen. Dit kan veel ongemakken met zich meebrengen. Niet iedereen heeft kennis van boten of voelt zich een gedreven stuurman op het water.

Vaarbewijs

Toch zijn er genoeg die wel ervaring hebben of zelfs een vaarbewijs, ook deze gasten mogen nooit zelfstandig een VaarHuis 'huren'. Tijd om met elkaar te ontspannen, en wellicht onze crew assisteren achter het roer. Wilt u zelf of de kinderen een keer sturen? Vraag het de schipper. Zo werkt het aan boord van een charterschip.

Wij zijn altijd klaar voor vertrek! Nadat u bent afgemeerd met het VaarHuis stapt de crew van boord en genieten onze gasten volop van hun privacy.

Onderscheidend concept

Niet alleen is onze cruise organisatie onderscheidend, maar ook de unieke VaarService wordt juist daarom als zeer ontspannen en veilig ervaren. De vaarkennis en gastvrijheid van onze crew kan jaarlijks rekenen op bijzonder veel waardering. Als onze gasten naast het verblijf op hun VaarHuis ook zelf willen varen, dan helpen wij ze het water op met een nette huursloep of een heerlijke zeilboot, lekker toch?

Waterliefhebber

Het is niet voor niets dat ons concept jaarlijkse een grote groep vakantiegangers aanspreekt die geen watersporter zijn maar wel waterliefhebber. We nodigen u uit om met ons mee te gaan voor een onvergetelijke ervaring. Friesland beleven vanaf het water, varend met uw VaarHuis is meer dan even er tussenuit.

Daarom varen wij u.

Crew VaarHuis